- din arrangementspartner

eventbyrå - gruppereise - turoperatør - toscana

Klikk her for å redigere undertittel

En sjelden mulighet - "Dans med stil" 


De gamle bygdefestene er en sagablott – men vi har klart å gjenskape de!Minnes "gamledager"

Bygdefest  - en festkultur som er savnet. Før var det fest nesten hver helg rundt omkring med band som reiste land og strand rundt for å spille opp til dans. Gammel som ung møtte opp – og det var alltid høy stemning. Det er dette vi ønsker å gjenskape.

Derfor arrangerer vi en kveld med variert musikk fra flere tidsepoker hvor du kan danse med den stilen du har – derav navnet ”Dans med stil”.


Levende musikk

Med oss på laget har vi 2 musikere som har lang erfaring med å skape stemning ala bygdefest. Gutta fra Scandinavia har turnert rundt i Norge i mange år – og har vært medlem i band som January, Banana Airlines, Katho og Scandinavia.

Dette betyr at de har et repertoar som spenner seg over mange tiår – og at variert populærmusikk vil bli spilt hele kvelden. Gamle slagere fra både Eagles, Dr. Hook, Vikingarna, Sven Ingvars, pluss av mange av deres egne hit vil skape høy stemning.


Det vil bli som i ”gamle dager” – men bare nesten.

Radisson Blu kommer ikke til å selge kaffe hvor koppen skjenkes halvfull slik som det ble gjort før i tiden. Det er altså slutt på syltynn kaffe hvor miksen er halvt om halvt med kaffe og karsk. Derimot vil hotellet rigge til bar med alle rettigheter.    Med 20 års aldersgrense og skjenkebevilling på plass håper vi  allikevel å gjenskape stemningen som regjerte på lokale møtesteder for noen tiår siden.


Vi vet at slike fester er savnet.

Vi håper det blir fullt hus. Folk snakker jo så mye om at dansetilbudet er så dårlig i Tromsø så vi håper at de som sier seg enig blir med på festen.


Vær tidlig ute

Vi ser gjerne at publikum kjøper billett på forhånd, og er glad hvis en del møter opp litt tidlig på kvelden også. Vi satser på god stemning allerede en god stund før Gutta fra Scandinavia spiller opp frem til vi blinker med lysene til siste dans.


Ønsker du en storbyhelg kan du bestille hotellovernatting, og kombiner gjerne med et bedre måltid på Charly`s Restaurant & Bar som berfinner seg på hotellet.

 

"Dans med stil" passer for alle! Om du er ung, gammel, danser i takt, utakt, kan synge eller ikke kan synge. Har du lyst til å more deg så passer dette perfekt. Bli med oss på fest i Tromsø!

Hilsen Gutta fra Scandinavia og Xtenso

Musikk fra øverste hylle!

Med oss på laget har vi "Gutta fra Scandinavia", to av Norges mest profilerte danseband-musikere.

Terje Mårstad har blant annet vært vokalist i bandet January og Banana Airlines som turnerte landet rundt på sytti- og åttitallet. Han var også frontfigur i danseorkesteret Scandinavia i mange år. Han har utgitt to soloplater. Terje har medvirket på ca. 30 produksjoner med andre band og artister, som korist, arrangør eller låtskriver.


Steinar Storm Kristiansen kjenner Norge på kryss og tvers etter mange år som keyboardist i bandet Katho. Han er stifteren av danseorkesteret Scandinavia. Danseorkesteret var over en 20-årsperiode Nordens absolutt bestselgende band. Steinar er også en anerkjent låtskriver,  og har skrevet en rekke kjente og kjære låter som blant annet svenske Vikingarne har utgitt på sine plater.


Gutta fra Scandinavia har nå et "dans og syng" konsept som er et svært populært innslag blant publikum rundt om i Norge og i utlandet.  De har en lang og underholdende spilleliste, hvor det er umulig å ikke synge med, eller kaste seg med i dansen!

Følg også "Gutta fra Scandinavia" på Facebook:

Full fart i Tromsø mars 2017

UA-88967644-1