- din arrangementspartner

eventbyrå - gruppereise - turoperatør - toscana

Klikk her for å redigere undertittel

Gruppeturer i inn- og utland

Gruppeturer - Individuell tur - Seniortur - Jentetur - Guttetur
Xtenso - gruppereise

Gruppeturer
Pakketur eller skreddersøm?
Vi tilbyr pakketurer og skreddersydde turer som strekker seg over én eller flere dager. Vi står for både planlegging og gjennomføring.

Vi gjør alt det praktiske
Vi bistår med forslag til aktiviteter og foretar bestilling av aktivitet hos aktivitetstilbydere, bespisning, transport og overnatting.

 

FULL PAKKE i Toscana

Våren 2017 arrangerer vi en tur til vakre Toscana. Vi bor på Villa Stanley i Sesto Fiorentino, kun få minutter utenfor Firenze. På denne turen legger vi opp til både treningsaktiviteter, vinsmaking, shopping og total avslapning. Vi har fokus på at du vil komme fullastet med gode opplevelser og at du vil være inspirert til å fortsette med å sette av tid til deg selv. Dette kaller vi ME-time. 

Seniorer på tur

Vi arrangerer også turer for seniorer og pensjonister. Ønsker dere å  møte andre seniorer fra hele Norge eller er dere en gruppe som har lyst til å reise på en skreddersydd tur så hjelper vi dere.

Om dere ønsker en tur hvor gjengen skal være i aktivitet, eller om det ønskes bare gourmet og kos - eller en blanding - vi legger opp til akkurat det dere måtte ønske.

Vi skaffer også dansemusikk til større arrangement.

 

UA-88967644-1