- din arrangementspartner

eventbyrå - gruppereise - turoperatør - toscana

Klikk her for å redigere undertittel

Konferansearrangør - eventbyrå - gruppereise

Xtenso AS er et eventbyrå og en profesjonell arrangør av konferanser (PCO) for organisasjons- og bedriftsmarkedet. Vi arrangerer konferanser i hele landet. Våre kontorer befinner seg i Tromsø og i Lillestrøm.


Konferansens hovedpunkter

Å gjennomføre en konferanse er ikke noen liten oppgave å påta seg. Det er tidkrevende og kan fort gå på bekostning av primæroppgavene man har. Dersom vi bistår dere, vil dere kunne fokusere på de overliggende rammene for konferansen og det faglige – vi ordner alt det praktiske.


Vi hjelper deg gjennom idéfasen og planlegging, forarbeid, deltakeren, økonomi, sosiale arrangement, abstractshåndtering, hotellbookinger, sponsor og utstillere - og til slutt - evaluering!


Kontakt oss i dag for et uforpliktende tilbud.

Eventbyrå

Idéfasen og planlegging

Beslutningen om å holde en konferanse tas. Man har gjerne mange idéer, ønsker og forventninger på hvordan arrangementet kan bli. Man gleder seg til å komme i gang og er full av entusiasme. Les mer om prosjektledelse og rådgivning.

Forarbeid

Når rammene begynner å bli klare, er det på tide å få fortalt verden om konferansen. Vi lager gjerne announsements og  konferanseweb for dere, slik at deltakere får én plass å forholde seg til når det gjelder konferansen. 

Deltakeren i fokus

Påmeldingsskjemaet publiseres og vi tar hånd om det praktiske slik at dere kan konsentrere dere fullt og helt om det faglige programmet samt de daglige arbeidsoppgaver man har. 

Økonomi

De økonomiske rammene må nå settes og utarbeidelse av kostnadsbudsjett kan vi bistå dere med.  Vi ivaretar selvsagt også betingelsene som hotellene og leverandører setter, og vil ha en løpende dialog med samtlige leverandører samt med dere som vår oppdragsgiver. 

Abstracts

Spesielt innenfor vitenskapelige kongresser og konferanser er det ofte behov for å kunne håndtere abstracts.  Det faglige programmet pådannes ofte av innsendte abstracts fra fagmiljøet. Vi tar også hånd om dette.Sosiale arrangementer

Under et arrangement er den sosiale delen av programmet viktig for deltakerne slik at de får anledning til å knytte både faglige og sosiale kontakter. 

Xtenso kan ta det fulle og hele ansvaret for alle sosiale aktiviteter.  

Hotell

Xtenso tar hånd om hotellbooking i forbindelse med konferanser og arrangement.

I forbindelse med den elektroniske påmeldingen, kan reservasjon av hotellrom være en del av prosessen.


Sponsorer og utstillere

Sponsorer og utstillere er ofte viktige støttespillere for et arrangement av alle størrelser og vi har i løpet av årene arrangert en rekke ulike utstillinger innenfor flere fagfelt. Finn ut mer om hvordan vi kan yte service til disse.

Evaluering

Xtenso ser nytten av å ha en evaluering etter at arrangementet er gjennomført. 
Midlertidig økonomisk regnskap for konferansen overrekkes.UA-88967644-1