Profil

XTENSO EVENT > OM OSS


VÅRE TJENESTER

KAN VI HJELPE DEG?

OM OSS


Ett stikkord om oss: ENGASJEMENT!

Vi er med på ditt prosjekt fra start til slutt og vel så det.


  • Vi står alltid på pinne for våre oppdragsgivere
  • Vi har kunnskap, erfaring, engasjement og entusiasme
  • Vår bistand er til deres fortjeneste – dere sparer tid og penger
  • Vi er lommekjente og vet hva som passer til deres arrangement
  • Vi tar oss av alt det praktiske – dere har kontroll på det faglige
  • Vi har nettverket, kontaktene og ideene som gjør arrangementet vellykket
  • Vi gjør vårt ytterste for at deltakerne skal oppleve ”det lille ekstra”
  • Vårt mål er at våre oppdragsgivere skal bruke oss igjen ved senere anledningerOUR TEAM

Mette Wickstrøm

mette@xtenso.no


Etter mange år innenfor bransjene logistikk, IT, salg- og markedsføring ønsket jeg å fortsette mitt yrkesliv innenfor kurs, konferanse og reiseliv.


Jeg er en "allrounder" som raskt setter meg inn i en kundes behov og finner løsning på hvordan prosjekt igangsettes, gjennomføres og avvikles på best mulig måte. 


Mitt motto er at kunden skal være fornøyd etter avsluttet prosjekt - og jeg strekker meg langt for at arrangementet skal bli levert på rett sted, til rett tid og til rett pris.


Torill Berg

torill@xtenso.no


I 2005 grunnla jeg Tromsø Event AS, og etter 12 år som daglig leder, hadde jeg den store glede av å gi pinnen videre til Mette. Samtidig endret vi navn på selskapet.


Jeg arbeider nå som prosjektleder for våre kurs og konferanser, og min lange erfaring i bransjen 

kommer deg som kunde til gode.


Jeg har utdannelse innen prosjektledelse, internasjonal markedsføring og økonomi.


Tonje Bratseth


Stiller opp ved behov under større arrangement. Serviceminded og veldig blid! Alltid parat til å svare på spørsmål i vårt sekretariat.


Bernt Roald Nilsen


Jeg er eier og daglig leder i TOTAL kommunikasjon, og er samtidig så heldig å være en del av Xtensos svært dyktige team. 

Jeg er journalist, tekstforfatter og litteraturekspert. Jobber både med fag- og skjønnlitteratur til daglig, og holder skrivekurs innen- og utenlands. Kunsten er å bistå kundene våre med drivende gode  tekster, uansett bransje eller produkt.Solveig SandSolveig ble med oss på laget i 2018 og jobber sammen med oss i sekretariat ved større arrangementer.


Helene Ruud


Vår alltid smilende gode hjelper som trår til i sekretariat uansett arrangement.Feedback fra kunder


"Vi arrangerte en konferanse med ca. 150 deltakere fra hele verden og er veldig fornøyde med valget av Xtenso AS som arrangementspartner.

Xtenso ga oss mange nyttige innspill i planleggingsfasen, var generelt veldig fleksible og sto virkelig på for at arrangementet skulle bli vellykket. Vi sparte dessuten kostnader ved at de var flinke til å følge opp mot hotell og andre underleverandører underveis. Deres innsats bidro til et både faglig og økonomisk vellykket arrangement."

 

Stein Ingebrigtsen – Statnett SF"Vi har ved flere anledninger brukt Xtenso (tidligere Tromsø Event AS) som kursarrangør/koordinator ved våre større kurs og konferanser. Vi er veldig fornøyd med den nærheten vi har hatt i kommunikasjon rundt planleggingen, og at responstiden ved henvendelser har vært kort. Når man arrangerer kurs og konferanser med deltakelse fra hele Norge og mange andre land i tillegg, er det viktig å ha god oversikt over økonomiske og andre forhold. Vi setter stor pris på jobben Xtenso har gjort for oss!"


Irene Lund - Senterleder, Nevromuskulært kompetansesenter, UNN


Copyright © All Rights Reserved