- din arrangementspartner

eventbyrå - gruppereise - turoperatør - toscana

Klikk her for å redigere undertittel

Unn deg selv en opplevelsesrik tur til vakre Tromsø!

Seniorer på tur

Vi arrangerer  turer for seniorer og pensjonister. Ønsker dere å  møte andre seniorer fra hele Norge eller er dere en gruppe som har lyst til å reise på en skreddersydd tur så hjelper vi dere.

Om dere ønsker en tur hvor gjengen skal være i aktivitet, eller om det ønskes bare gourmet og kos - eller en blanding - vi legger opp til akkurat det dere måtte ønske. Vi skaffer også dansemusikk til større arrangement.


Vi arrangerer turer over hele verden - men vi vil her få presentere en reise til de arctiske strøk - Tromsø.

Det unike med Tromsø er at flyplassen ligger bare 5 km fra sentrum, og rett utenfor bykjernen kan du oppleve et utall av varierte og spennende vinteraktiviteter i spektakulær natur i tillegg til at Tromsø er en hjertelig by hvor en alltid vil føle seg velkommen.

Vinteraktiviteter

Jakten på nordlyset
Å ligge på ryggen i snøen en mørk vinternatt med nordlyset dansende over deg er magisk og trolsk.

Jakten på nordlyset er intens og spennende, virkelig en opplevelse for minneboka. 

Tromsø er et av verdens beste steder for å oppleve nordlyset.


 
Hundesledekjøring
Aktivitetsmulighetene rett utenfor bykjernen er mange;  hundesledetur under stjernehimmelen. Du får utdelt varmedresser og støvler, og kan få styre hundespannet selv, eller sitte i sleden under varme reinsdyrskinn. Er værgudene med, kan du nyte den nydelige utsikten over Tromsø, og det er snødekte fjell og fjorder så langt øyet kan se. – Å kjenne vinden mot kinnet, høre hundenes pesing og susingen av meier over kritthvit snø er balsam for sjelen. 

Vil du i tillegg få en skikkelig villmarksopplevelse kan vi by på matservering i Lavvo rundt bålet før du blir kjørt tilbake til hotellet.
 
Hvalsafari
I fjordene rundt Tromsø koker det av hval i vinterhalvåret. Her kan du få mulighet til å være med ut i båt hvor det jaktes etter hval slik at du kan få ta bilder av det spektakuleret dyret.
Det er bare å spasere om bord i båten på kaia i Tromsø - og etter en liten stund befinner du deg hvalens hjemland.

Tromsø by

Tromsø er en hjertevarm by med en rekke hoteller, shoppingmuligheter, restauranter og puber.
Hva med en tur innom vakre Ishavskatedralen, eller kanskje ta en tur opp med Fjellheisen for å skue utover fjell og fjord. Mulighetene er mange - og vi skreddersyr opplevelser etter gruppens ønsker.
En herlig blanding av aktivitet,  god mat og vin, vill natur, humor, latter og gode samtaler som vil skape gode minner.

Steinar Kristiansen, pensjonist

UA-88967644-1