- din arrangementspartner

eventbyrå - gruppereise - turoperatør - toscana

Klikk her for å redigere undertittel

Aktivitetstur Full pakke - i Toscana

Unn deg selv en opplevelsesrik uke i Toscana! 
Du kan spare penger ved å invitere med deg en venn eller tre

Vårt mål er at du reiser hjem full av livsglede og bagasjen full av inspirasjon!

ME-time

. Vi legger opp til både treningsaktiviteter, vinsmaking, guidet tur i Firenze, shopping og total avslapping. Vi har fokus på at du vil reise hjem fullastet med gode opplevelser, og at du er inspirert til å fortsette å sette av tid til deg selv. Dette kaller vi ME-time. 


Så om du er en som

 • ikke vil trene hele tiden?
 • Ikke vil ligge ved bassengkanten hele tiden?
 • Ikke vil spise hele tiden?
 • Ikke være på slanker`n hele tiden?
 • Ikke vil gå på sightseeing hele tiden?
 • Ikke vil slappe av hele tiden?
 • Ikke vil gå glipp av noe?
 • Ikke vil drikke øl og vin hele tiden?
 • Ikke være helsefrik hele tiden?
 • Ikke vil være sosial hele tiden?
 • For all del ikke være alene ett øyeblikk?

Da er denne turen noe for deg!

Programmet passer alle uansett hvor du kommer fra og hvor du er på vei i livet. Det vil bli litt av alt - og i fantastiske Toscana vil du få hele 8 dager sammen med oss.

Maksprisen er basert på at du bor alene i stort dobbeltrom - men har du en venn/venninne som ønsker å være med vil prisen reduseres drastisk dersom dere deler rom. 

Pris i enkeltrom: 
Kun kr 12 490,- pr person
Pris i delt dobbeltrom:
Kun kr 10 990,- pr person
Pris i delt trippelrom: Kun kr 10 290,- pr person

Lyst til å være med eller høre mer om programmet? Benytt kontaktskjemaet til høyre.

*Minimum 10 påmeldte personer før turen blir arrangert. Kontakt oss for tidspunkt.
"En herlig blanding av aktivitet, foredrag, god mat og vin, kultur og historie, sprudlende vertskap, flotte mennesker - humor, latter og gode samtaler."

Janne Dale – En annen type firma AS

 
Bosted
Vi bor på historiske Hotel Villa Stanley i Sesto Fiorentino, kun 15 minutters kjøring fra renessansebyen Firenze.
Her nyter vi stillheten i den over 100 år gamle parken som omkranser hotellet. I parken er det et flott basseng, og flere sittegrupper, som sammen danner en avslappende atmosfære og ramme rundt arrangementet. Mer informasjon her.

Hold kroppen i gang hele uken

Vi starter dagen med lett trening/aktivitet som passer for deg  som er topptrent og for deg som trenger en liten dytt for å komme i gang.

Enkelte dager har vi også ettermiddagstrening og inspirerende foredrag.

Vi legger også inn "lure"trening, slik som topptur til Bottghina di Morello, et lite paradis hvor vi inntar en deilig lunsj med passende drikke. Turen går gjennom vinranker og olivenlunder. Mer informasjon her.

Utflukter
Vi besøker Greve, hovedstaden i Chianti-regionen. Her får dere tid til egen disposisjon. Vi anbefaler et besøk hos den lokale slakteren og en kopp espresso på en av kafeene på det karakteristiske trekantede torget. Fra Greve går turen videre opp til middelalderlandsbyen Montefioralle. Vi spaserer gjennom den idylliske landsbyen, lager nye minner for minneboka og rusler inn på Azienda Monte Fioralle. Vi besøker vinkjelleren og smaker på en rekke av vingårdens viner. Vi sitter ute mellom vinrankene og nyter livet. Datteren i huset, som også er en særdeles habil kokk, serverer oss dagens lunsj. Likte du vinen? Da er du hjertelig velkommen til å handle med deg kvoten hjem. Mer informasjon her.

Guidet tur til Firenze med god tid til shopping

Et besøk i renessansebyen Firenze er et must! Med oss har vi Elena, vår fantastisk sprudlende og dyktige guide. I tillegg til å inneha stor og lidenskapelig kunnskap om Firenze er hun også utdannet sommelier. Hun vil ta oss med  på lunsj etter en felles guidet tur gjennom byen. Etter lunsj har du resten av dagen og kvelden til egen disposisjon. Mer informasjon her.

Reisen
Du velger om du vil booke flybilletter selv, eller om du ønsker at vi skal hjelpe deg. 
Vi kan også anbefale at du bestilller gjennom vår kontakt i Berg-Hansen reisenbyrå. Du vil da, om noe uforutsett skulle oppstå, ha en trygg reisepartner som vil hjelpe deg både frem og tilbake. Mer informasjon her.

UA-88967644-1