- din arrangementspartner

eventbyrå - gruppereise - turoperatør - toscana

Klikk her for å redigere undertittel

Vi inviterer til flere utflukter som er inkludert i prisen:

En minnerik dag i Chianti. Vi skal besøke Greve, sentrum i Chianti Classico-regionen. Her får dere tid til egen disposisjon. Vi anbefaler et besøk hos den lokale slakteren og en kopp espresso på en av kafeene på det karakteristiske trekantede torget. Fra Greve går turen videre til middelalderlandsbyen Montefioralle. Vi spaserer gjennom den idylliske landsbyen, lager nye minner for minneboka og rusler inn på Azienda Monte Fioralle. Vi besøker vinkjelleren og smaker på en rekke av vingårdens viner. Vi sitter ute mellom vinrankene, og nyter livet. Datteren i huset, som også er en særdeles habil kokk, serverer oss dagens lunsj. Likte du vinen? Ingen problem! Denne får du selvfølgelig kjøpt med deg hjem.


Inkludert i prisen:

Tur/retur med buss fra hotellet - Chianti.  Entré vingård inkl. vinsmaking og lunsj.

 

Guidet tur i Firenze med en ekte Florentiner 

Et besøk i renessansebyen Firenze er et must! Med oss har vi Elena, vår fantastisk sprudlende og dyktige guide. I tillegg til å inneha stor og lidenskaplig kunnskap om Firenze er hun også utdannet sommelier. Hun vil ta oss med  på lunsj etter en felles guidet tur gjennom byen. Etter lunsj har du resten av dagen og kvelden til egen disposisjon.


Vi i Xtenso inviterer til felles middag på en av våre favorittrestauranter for dere som ønsker selskap.


Inkludert i prisen:

Transport t/r hotellet - Firenze

Guidet tur med profesjonell guide

Lunsj“Pure beauty belongs to everybody” as Michelangelo used to say. Art is accessible, enjoyable and entertaining! My motto is: Heartfelt, tailor-made Florence!

Elena - proffesional guide, Florence

Tilvalg - ikke inkludert i prisen: Du kan også melde deg på et matlagingskurs - og spise maten på bankettmiddag!

Vi møtes for en omvisning i den vakre hagen. Hagen er på cirka 50 mål, og byr på oliventrær, vinranker, frukttrær, en innholdsrik kjøkkenhage og ulike krydderurter, for å nevne noe. Vi plukker med oss flere ingredienser som vi skal bruke under matlagingskurset. Vi knytter på oss forkleet og tar med oss litt arbeidsvin og møter opp i kjøkkenet på villaen. Costanza og Serena loser oss, med sine kunnskaper om mat, vin og kokkekunst, gjennom et matlagingskurs hvor hver og en av oss står igjen med følelsen av å være virkelig mesterkokker når kvelden er over. Vi lærer å lage appetizers, forrett, hovedrett, siderett og dessert. Og det beste av alt, vi skal selvfølgelig nyte herlighetene sammen i familiens storslåtte stue.

UA-88967644-1