Firmaturer
Murcia katedral
Cartagena amfiteater
Barcelona slangebenken
Firenze Ponte vecchio
Madrid Plaza mayor

XTENSO EVENT AS > Firmaturer

Firma- og gruppeturer i inn- og utland


Vi skreddersyr firmaturer i Norge og ulike destinasjoner i Europa. Ønsker dere å styrke samholdet og bedriftskulturen på jobben, kan en vellykket firmatur bidra til det. 


Er dere en vennegjeng som ønsker å gjøre noe morsomt sammen, syr vi gjerne sammen en opplevelsespakke for dere.


Høres det forlokkende ut med matlagingskurs og vinsmaking i Toscana, kultur og historie i Firenze, Tapas i Madrid eller shopping og Gaudi i Barcelona?


Les blogginnlegg fra vår samarbeidspartner ReiseKick og bli inspirert til hvor dere kan reise på neste firmatur eller med gjengen

Madrid


Madrid er Spanias største by og hovedstad, har 3,3 millioner innbyggere og ligger på 667 meters høyde. Vi snakker om EUs tredje største by og Europas nest høyeste hovedstadsbeliggenhet. Bare Andorra La Vella i Andorra ligger høyere. Madrid ligger midt inne i Spania, men strandlivets gleder glemmer du fort fordi kulinariske opplevelser og kulturelle severdigheter står i kø. Selv om Madrid er en storby, er det også lett å finne rolige pletter hvor skuldrene senker seg. Les artikkel 1 om Madrid
Les artikkel 2 om Madrid


Barcelona


Barcelona er Europas mest populære storby. Her har både Pablo Picasso og Antoni Gaudi satt spor etter seg. Sagrada Familia er Spanias mest besøkte attraksjon, og Gaudi er også kjent for Parc Güell, Casa Milo og Casa Battlo. Hovedgaten La Rambla er 1,2 km lang, og Parc de la Citudella er byens største. Byen har også helt fantastiske strender og en luftig kabelbane opp til Montjuic. Camp Nou, Europas største fotballstadion, ligger også her. Og travle Plaza Catalunya er byens navle.


Les artikkel om Barcelona Avignon


Pavebyen Avignon i Provence er en av Frankrikes mest spennende byer. Dra hit, Avignon er smekkfull av gammel, interessant kultur. Og så er jo byen kjent for sin bro, eller det som står igjen av den etter en voldsom flom. I Avignon finner du også det storslagne Pavepalasset, bygd på 1300-tallet, der hele 9 paver har bodd og regjert sin katolske del av verden fra. Byen er også kjent for sitt kulinariske bidrag i Frankrike, noe som ikke sier så rent lite. Elven Rhone renner forbi byen på sin vei til Middelhavet, og gjør sitt til at Avignon er en by verdt et besøk.

Les artikkelen om Avignon


Sevilla


Sevilla, som er Spanias 4. største by, blir også kalt den vakreste. Her kan du oppleve den herlige, spanske pulsen, miksen av fortid og fremtid. Sevilla er flamencoens sentrum, her kommer de mest kjente tyrefekterne fra, og her er det mange spor fra den tiden da muslimene herjet her. Og så har byen klart å bevare det intime miljøet i flere av byens historiske bydeler, ikke minst Santa Cruz. Og selvsagt må du besøke den enorme katedralen og det smellvakre slottet Alcazar. 


Les artikkelen om SevillaTromsø


Tromsø har fått dobbel dose av X-faktoren, både midnattssol og nordlys. Den umiddelbare nærheten til arktisk natur gjør et besøk i Tromsø til noe helt spesielt. Få med deg Ishavskatedralen, ta Fjellheisen opp til Fløya, og sherpatrappa ned igjen. Tromsø er også full av hoteller og spisesteder, og Telegrafbukta er stedet for et bad i forfriskende hav. Polaria og Polarmuseet er også vel verdt å få med seg, og så har byen, også kalt Nordens Paris, et livlig sentrum med mange unge på grunn av det pulserende universitets- og sykehusmiljøet. Dette er en by du garantert vil tilbake til!

Les artikkel 1 om Tromsø
Les artikkel 2 om Tromsø


La oss drodle sammen!

La oss få fikse arrangementet deres.